Stiže proljetni odmor, ali kalendar ne mazi učenike do kraja školske godine

Završetkom današnje nastave, učenicima osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj počinju proljetni praznici, koji će trajati 10 dana.
Danas je zadnji radni dan za učenike osnovnih i srednjih škola uoči desetodnevnih proljetnih praznika. U školske klupe se vraćaju u utorak 29. ožujka, nakon Uskrsnog ponedjeljka. No, ono za što će biti uskraćani za razliku od primjerice prethodne godine je dodatno punjenje baterija, obzirom da prvi svibnja pada u nedjelju. Praktički đacima ostaje još samo jedan dan odmora nakon ovih proljetnih praznika.
Završetkom današnje nastave, učenicima osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj počinju proljetni praznici, koji će trajati 10 dana. Potom se 29. ožujka vraćaju u klupe u kojima će sjediti u uobičajenom ritmu, sve do 26. svibnja.

Tada je naime, neradno Tjelovo i to je praktički jedini dan kada neće biti redovne nastave sve do kraja školske godine, koja završava u petak 10. lipnja, piše Srednja.hr.

Maturantima pak nastava završava u utorak 17. svibnja, a obzirom da prvi svibnja pada na nedjelju, njima će dakle ovo biti zadnji praznici u srednjoj školi.

Stoga svi skupa uživajte u odmoru, ali pri tome ne zaboravite da vas nakon njih čekaju još duga dva mjeseca nastave.

IZVOR: Dalmacija News

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com