Uhićena još 2 napadača s autoputa kod Zagvozda

Tako su četvorica nasilnika prijavljeni za pokušaj nanošenja teških ozljeda, napali su navijače Dinama na povratku u Mostar. U peugeot 3008 je pak u nedjelju ubačen “molotovljev koktel”, a vlasnik kaže kako su četvorica mladića bježali sa zapaljenim autom. “To je pokušaj ubojstva” – tvrdi Zagrepčanin.
Dva huliganska napada u razmaku od nekoliko dana, nakon dvije utakmice između Hajduka i Dinama na Poljudu.

Prvi se odigrao na autoputu kod naplatnih kućica u Zagvozdu: tri automobila progonila su škodu fabiu BiH registracija s navijačima zagrebačkog kluba (studenti iz Mostara na povratku) te su ih kod izlaska s autoceste napali i izudarali. Događalo se to nakon one kup-utakmice sredinom tjedna, i od tada je policija (uz tehničku podršku nadzornih kamera te svjedoka, iako su napadači pokušali sakriti identitet) uhitila dvojicu, odnosno četvoricu mladića.

U zatvoru su se već našli 24-godišnjak i godinu dana mlađi mu kompanjon, obojica iz Makarske, jer se sumnja da su oni bili u BMW-u koji je pokušao izbaciti škodu s ceste te kasnije i napali mete. Prijavljeni su za kazneno djelo pokušaja nanošenja teške ozljede, što će biti kvalifikacija i za dvojicu njihovih vršnjaka koji su uhićeni tijekom ponedjeljka, jedan je također Makaranin, drugi pak iz Dubrovnika.

Za ostalima se i dalje traga, piše Dalmacija News.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com