“POVRATNIK” i Leonardo Di Caprio za povratak kina u Imotskom u velikom stilu

Nakon više godina Imoćani će ponovo uživati u redovnim kino projekcijama i to u novom, digitalnom, kinu uz kvalitetnu programsku koordinaciju projekta Kino Mediteran.

Kino Mediteran je projekt revitalizacije kina u Dalmaciji, a cilj mu je vratiti filmski program u gradove u kojima su kina odavno zatvorena. Imotski je grad domaćin i partner projekta od samog početka projekta 2012. godine.

Uspješna suradnja Kina Mediteran i Pučkog otvorenog učilišta Imotski rezultirala je zajedničkom prijavnicom na natječaj Ministarstva kulture za digitalizaciju, te su odobrena sredstva i pružila mogućnost nabave nove, suvremene opreme u kojoj će uživati svi posjetitelji kina. Kino Mediteran se trenutno održava u 27 gradova, a Imotski je četvrto digitalno kino u mreži.

Filmski programi, za početak, održavat će se svake druge subote. Program će se sastojati od kombinacije američkih hitova, programa za djecu i filmova europske kinematografije.

Cijena ulaznice za američke filmove bit će 25 kuna, a za europske naslove 20 kuna.

Kino Mediteran Imotski organizira se u partnerstvu s Pučkim otvorenim učilištem Imotski te uz potporu Zaklade Kultura Nova i Hrvatskog audiovizualnog centra.

Kino počinje s radom u petak, 8.4., u 20h s američkim filmom “POVRATNIK” za kojeg je Leonardo DiCaprio osvojio Oscara za najbolju mušku ulogu.

U subotu 9.4. u 18h svi mališani dolaze na svoje jer se prikazuje novi, sinkronizirani hit “KUNG FU PANDA”.

Publika može pratiti program na internet stranici www.kinomediteran.hr te na facebook stranici Kino Mediteran Imotski.

Detalji o filmovima:

Povratnik plakat

Petak 8.4. u 20h

POVRATNIK, Alejandro Gonzalez Inarritu, USA / 156′ / 2016.

U ekspediciji u neistražene dijelove američke divljine, legen¬darnog istraživača Hugha Glassa (Leonardo DiCaprio) brutalno je napao me¬dvjed, a pripadnici njegovog tima, predvođeni Johnom Fitzgeraldom (Tom Har¬dy) su ga tako teško povrijeđenog ostavili da umre u divljini. Vođen jakom vo¬ljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemeni¬ma, Glass se bori za život, dok želja za osvetom nad dojučerašnjim prijateljima ne jenjava.

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=LoebZZ8K5N0

Kung fu panda plakat

Subota 9.4. u 18h

KUNG FU PANDA 3, animirani film za djecu, sinkronizirano, USA / 95′ / 2016.

Nastavljajući svoje legendarne avanture, neodoljiva, pomalo nespretna panda Po suočit će se sa dvije velike opasnosti. Kung fu majstor Po napokon će pronaći svojeg izgubljenog oca s kojim će poći na zabavno putovanje. Ono će ih odvesti u tajnovito selo, mali raj koji je dom brojnih urnebesno smiješnih pandi, jednako nestašnih i nespretnih kao što je i sami Po. No sreću i veselje narušit će im Kai, strašni zlikovac kojemu je namjera poraziti sve kung fu majstore u Kini. Saznavši za ovaj zastrašujući plan, Po mora izvesti neizvedivo — istrenirati i učiniti kung fu majstorima cijelo selo prepuno zaigranih, šeprtljavih pandi kako bi stvorio veliku bandu Kung Fu Panda, koje će moći pružiti otpor strašnome zlikovcu koji im prijeti istrebljenjem!

TRAILER: https://youtu.be/10r9ozshGVE

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com