Izabrano novo vodstvo imotskog HSLS-a

Na redovnoj izbornoj skupštini imotskog HSLS-a danas je izabrano novo vodstvo na čijem čelu je sada Maja Vican, nezavisna vijećnica u Gradskom vijeću Grada Imotskog, a potpredsjednici su Mate Meter i Goran Čiča

Skupštini je nazočio predsjednik HSLS-a Darinko Kosor u čijoj je pratnji bio i HSLS-ov saborski zastupnik Dario Hrebak. Kosor je u izjavi za Radio Imotski istaknuo konstruktivnu ulogu HSLS-a u novoj Vladi. Na pitanje kako komentira prvih 100 dana Vlade Kosor je odgovorio:“Nisam zadovoljan kako smo krenuli, mislim da to i građani prepoznaju, ali sam uvjeren da ćemo dječje bolesti preboljeti. Podsjećam da je prošla Vlada Kukuriku koalicije bila potpuno pasivna 3 godine, da bi u zadnjoj godini nešto pokušali napraviti. Bit ćemo bolji od njih, naša konfuzija traje vrlo kratko i ja sam optimist u pogledu rada Vlade. Želimo reforme, a ne ideološke prepirke koje ne vode nikud“.

maja vican i darinko kosor

Pozicija HSLS-a u političkom životu Hrvatske, istaknuo je Kosor, je vrlo jasna: „Mi smo politička stranka liberalno građanskog centra. Drago mi je da je naša infrastruktura jača što dokazuje i ova skupština u Imotskom. Polako, ali sigurno HSLS raste.“

Novoizabrana predsjednica Maja Vican Markota je obraćajući se skupštini najavila angažman u pogledu rješavanja nagomilanih problema u Gradu Imotskom:“Grad Imotski nazaduje u svakom pogledu. Nažalost, nema razumijevanja za probleme građana, nezaposlenost nam je svakim danom sve veća, a na odlazak mladih smo potpuno navikli. To moramo promijeniti“.

darinko kosor skupština hsls imotski

HSLS-ovci su, moglo se na skupštini čuti, spremni ubaciti u petu brzinu i pripremiti se za nadolazeće lokalne izbore na pravi način i osvojiti značajn broj mandata u općinama i gradovima diljem Hrvatske. Također, imotski HSLS-ovci su upoznali svoje saborske zastupnike o problemu pristupne ceste Imotski-Zagvozd za što će se po riječima predsjednika Kluba zastupnika  HSLS-a Darija Hrebaka i sam Klub založiti u Hrvatskom Saboru.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com