VOZAČI OPREZ! Prometna nesreća kod Doma zdravlja u Imotskom

Danas oko 13:30 sati dogodila se prometna nesreća kod Doma zdravlja u Imotskom. Cesta je zatvorena i vozi se uz privremenu regulaciju prometa.

Vozače pozivamo na oprez! Prilagodite način vožnje i brzinu uvjetima na cestama, održavajte sigurnosni razmak između vozila te obavezno provjeravajte mrtvi kut!

Uz povoljne vremenske uvjete na našim cestama sve je veći broj sudionika u prometu na dva kotača: mopedisti, motociklisti i biciklisti pa ostale vozače pozivamo na pojačan oprez i molimo da: provjeravaju „mrtvi kut“, skreću i prestrojavaju se s uključenim pokazivačem smjera, ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižju i da neoprezno ne otvaraju vrata dok se nalaze u zaustavljenoj koloni.

S obzirom da su mopedisti, motociklisti i biciklisti jedna od najranjivijih skupina sudionika u prometu pozivamo ih da poštuju prometne propise te da u što većoj mjeri koriste zaštitnu opremu.

Napominjemo da vozači mopeda i motocikala, kao i njihovi putnici, moraju za vrijeme vožnje na cesti na glavi nositi propisanu, homologiranu i uredno pričvršćenu zaštitnu kacigu.

Pod još neutvrđenim okolnostima, sudarili su se motocikl marke Honda kojeg je vozio  43-ogodišnjak te Opel kojim je upravljala 57-ogodišnjakinja iz Imotskog. 57-ogodišnjakinja je lakše ozlijeđena, dok je motorist s teškim, ali ne i po život opasnim ozljedama, prevezen u splitsku bolnicu gdje će biti zadržan na liječenju.

Više o svemu znat će se nakon obavljenog očevida.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com