Gradsko kino Imotski nastavlja s najboljim projekcijama ovaj vikend

U Gradskom kinu Imotski, u petak, 22. travnja, u 20 sati, organizira se projekcija filma “BATMAN V SUPERMAN: ZORA PRAVEDNIKA” – priča o dva superheroja koji će morati odmjeriti snage kako bi spasili čovječanstvo.

U subotu, 23. travnja, u 17 sati, na rasporedu je “KNJIGA O DŽUNGLI” – priča o dječačiću Mowgliju i njegovim prijateljima panteri Bagheeri i medvjedu Baloou u spektakularnoj realnoj animaciji. Film nije sinkroniziran i preporučuje se djeci od 6 godina.

Ulaznice po cijeni od 25,00 kuna se prodaju u Pučkom otvorenom učilištu od srijede, 20. travnja, do petka, 21. travnja, od 9 do 14 sati. Nakon toga se prodaju sat vremena prije projekcije ispred kina.

Sadržaj filmova:

batman vs superman poster

BATMAN V SUPERMAN (2016. SAD), akcijski, avanturistički filmBojeći se postupaka superjunaka s božanskim moćima čije je djelovanje van svake kontrole, moćni osvetnik iz Gotham Cityja kreće u borbu s najcjenjenijim spasiteljem modernog doba, dok se svijet pita kakav mu junak zapravo treba. Sada kad su Batman i Superman u sukobu, ubrzo raste nova prijetnja, a čovječanstvu prijeti veća opasnost od bilo koje s kojom je dosad bilo suočeno.

Link na trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Gfx-sfdfls8

knjiga o džungli poster

KNJIGA O DŽUNGLI (2016. SAD) pustolovni film

Knjiga o džungli slijedi original iz 1967. kojeg i danas mnogi smatraju jednim od najboljih Disneyevih filmova. Zapanjujuća realna animacija i oskarovska glumačka ekipa na spektakularan način oživljava epsku Kiplingovu priču o dječačiću Mowgliju kojeg je odgojila obitelj vukova i koji uz pomoć prijatelja pantere Bagheere i medvjeda Balooa, pobjeđuje kralja džungle opasnog  tigra Shere Khana. Knjiga o džungli priča je o prijateljstvu,  ljubavi, odanosti i hrabrosti .

Link na trailer: https://www.youtube.com/watch?v=mEkTWN0Jf4w

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com