Predstavljanje rezultata istraživanja potreba stanovništva Imotske krajine

SPONZORIRANI ČLANAK

Predstavljanje rezultata istraživanja potreba stanovništva Imotske krajine “Moje mjesto u zajednici” održat će se  danas, 04. svibnja 2016.g., u Pučkom otvorenom učilištu – Imotski, s početkom u 11 sati.

Centar za održivi razvoj je od studenog 2015.g. do veljače 2016.g. proveo istraživanje o potrebama i iskustvima građana/ki Imotske krajine na područjima: poticanja zaposlenosti i gospodarstva, dostupnosti i korištenju javnih sadržaja, učinkovitosti javne uprave i institucija, društvene solidarnosti, prometne i komunalne infrastrukture, društvenih, kulturnih i sportskih sadržaja, brige o zajednici i dostupnosti socijalnih usluga te prava marginaliziranih skupina.

Isto istraživanje provodili su partneri COR-a, Udruga Zora na području Međimurske županije i K-Zona na području zagrebačkog kvarta Trešnjevka.

Ukupno je u istraživanju sudjelovalo više od 1.000 ljudi iz sve tri lokalne zajednice.

Što je stanovništvu Imotske krajine najvažnije, koji su najčešći problemi s kojima su se susretali i koje aktivnosti planiramo provesti tijekom 2016. godine možete provjeriti na predstavljanju rezultata istraživanja „Moje mjesto u zajednici“.

Posebno ističemo važnost rezultata ovog istraživanja za jedinice lokalne uprave, udruge i institucije koje planiraju aktivnosti za stanovništvo Imotske krajine.

Svoj dolazak trebate potvrditi do 02. svibnja 2016. na cor.dalmacija@gmail.com.

Projekt “Moje mjesto u zajednici” provodi Udruga Zora s partnerima Centrom za održivi razvoj i provodi Udruga Zora s partnerima Centrom za održivi razvoj i K-Zonom, a podržan je od Fondova Europskog gospodarskog prostora, Kraljevine Norveške i Međimurske županije. Lokalni suradnici Centra za održivi razvoj su Dalmatinski odbor za solidarnost i Udruga mladih “Mladi u EU”.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com