Kino u Imotskom i ovaj vikend donosi zanimljive projekcije

I ovaj vikend Kino Mediteran Imotski donosi nove atraktivne naslove. 

U petak, 20. svibnja, u 20:00 sati na rasporedu je film “KAPETAN AMERIKA: Građanski rat”. Film počinje sa Steveom Rogersom koji vodi novoosnovani tim Osvetnika u svojim nastojanjima za očuvanjem čovječanstva. No, nakon još jednog incidenta s Avengersima, koji prouzrokuju kolateralnu štetu, politički rezultira pokretanjem odgovornosti s političkim tijelom stvorenim za nadgledanje i direkciju tima. 

Za naše najmlađe, u subotu, 21. svibnja, na rasporedu je animirana komedija “ANGRY BIRDS” temeljena na planetarno popularnoj mobilnoj aplikaciji koja ovaj put okuplja ptice i svinje na velikom platnu. Napokon doznajte zašto su ptice tako bijesne! Projekcija filma je u 17:00 sati.

Ulaznice po cijeni od 25,00 kuna mogu se kupiti od srijede do petka, od 9h do 14h, u Pučkom učilištu te sat vremena prije projekcije na ulazu u kino. 

O FILMOVIMA: 

KAPETAN AMERIKA: Građanski rat (2016. SAD), akcijski film

PETAK, 20.05.2016. u 20:00

Marvelov „Kapetan Amerika – Građanski rat“ govori o Steve-u Rogersu koji predvodi novooformljeni tim Osvetnika i njihovim kontinuiranim naporima da zaštite čovječanstvo. No, poslije još jednog incidenta u kojem su sudjelovali Osvetnici i koji je rezultirao kolateralnom štetom, sve veći politički pritisak je izvršen kako bi se uspostavio sistem odgovornosti, zbog čega je osnovano tijelo koje će nadgledati i rukovoditi timom. Novi status quo će podijeliti Osvetnike na dvije struje – jednu će predvoditi Steve Rogers i njegova želja da Osvetnici ostanu slobodni i  štite čovječanstvo bez državnog uplitanja, a drugu će voditi Tony Stark i njegova iznenađujuća odluka da podrži državno nadgledanje i odgovornost. Spremite u biranju strane i pridružite neprestanoj akciji koja će se odigravati na dva fronta!

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=NANq1J6VZKs

Angry Birds-poster

ANGRY BIRDS (2016. SAD), animirani film za djecu, SINKRONIZIRANO

SUBOTA, 21.05.2016. u 17:00h

Radnja filma vodi nas na otok nastanjen isključivo sretnim pticama – ili barem većinom njih. U ovom raju, Crveni (ptica s problematičnim temperamentom), ludi Chuck i nestabilni Bomba oduvijek su bili autsajderi, ali kada otok posjete misteriozne zelene svinje, upravo će na ovu trojicu pasti zadatak otkriti zbog čega su novopridošlice posjetile baš njihovo područje.

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=YlscnHB12t0

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com