Izvrstan koncert Ljubomira Glibote

Jedan od najboljih imotskih mladih glazbenika Ljubomir Glibota, koji ovih dana završava studij trube na prestižnom Universitat fur Musik und darstellende Kunst u Grazu-Austrija,održao je u svom rodnom Imotskom svoj magisterijski koncert.Imoćanima i ostalim gostima predstavio se djelima J,Haydna,C.Hoehnea i G. Delereuea, uz glasovirsku pratnju prof.Ivane Dragičević.

ljubomir glibota 1

Ljubomir je uistinu maestralno odradio taj dio koncerta.U drugom dijelu pokazao je svoju glazbenu svestranost sa dvije skladbe na glasoviru,da bi vrlo uspješan  koncert završio kao član već poznatog imotskog  jazz banda ,sa svojim prijateljima prof.Darkom Rimcem,Adrijanom Lončarom i Antom Martinovićem.LJubomir Glibota je inače, sin poznatog imotskog glabenika prof. Ivana Glibote Crnoga,pa i ne čudi njegovo životno usmjerenje.

ljubomir glibota 2

Treba napomenuti da je Ljubomir već  na trubi kao orkestralni i slobodni izvođač svirao sa mnogim zvijezdama domaće estradne scene poput  Zorice Kondže,Massima,Vanne,Petra Graše, Marijana Bana,Josipe Lisac,Hladnog piva 2.Cellos,te mnogih drugih.

Imo

Imoćani su svoga Ljubomira nagradili srdačnim i dugotrajnim aplauzom.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com