Nove zanimljive projekcije u kinu

Kino Mediteran pripremio je nove zanimljive projekcije za nadolazeći vikend.

Danas, 3. lipnja, u 20 sati, na programu je novi film redatelja Bryana Singera “X-MEN: APOCALYPSE”, deveti po redu film iz Marvelovog mutantskog svijeta.

U subotu, 4. lipnja, u 17 sati, bit će prikazan novi animirani spektakl “TOP CAT: MAČAK ZA 5”. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

X-MEN: APOCALYPSE
Bryan Singer
USA / 143′ / 2016.

Glavni negativac u novom Marvelovom nastavku je Apocalypse, kojeg je utjelovio Oscar Isaac. Nakon tisućljetnog sna budi se i formira tim snažnih mutanata, uključujući i Magneta kojeg tumači Michael Fassbender. Oni žele pročistiti čovječanstvo i stvoriti novi svjetski poredak, u kojem će vladati Apocalypse. Kako je sudbina Zemlje ugrožena, Raven (Jennifer Lawrence), uz pomoć profesora X (James McAvoy) mora voditi tim koji će zaustaviti njihovog najvećeg neprijatelja i spasiti čovječanstvo od potpunog uništenja.

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=cINqFtjJVmk
Top Cat poster

TOP CAT: MAČAK ZA 5
Andrés Couturier
Meksiko / 89′ / 2016.

Top Cat sebični je mačak koji ne vjeruje nikome. Iako sanja o velikom bogatstvu jedva si može priuštiti jedno jelo na dan. Jednog dana upozna Peru Petlju, naivnog i dobroćudnog mačka očaranog Top Catom. Oni postaju partneri i počinju zajedno varati ljude. Odluče pokrasti Velikog šefa, misterioznog lika koji vlada gradom. Pero i Top Cat pripreme zamku kako bi opljačkali dijamante Velikog šefa koje je i ovaj sam pokrao. Iako uspiju u svome naumu to je tek početak njihovih problema.

TRAILER: 
https://www.youtube.com/watch?v=y8-Ty3ZAjos

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com