Mlade imotske košarkašice osvojile 5. mjesto na državnom natjecanju

Na državnom natjecanju u Zagrebu, mlade imotske košarkašice do 14 godina bile su pete u konkurenciji najboljih osam  ekipa u zemlji. Ono što je bilo vidno i laiku i stručnom oku je silan potencijal mlade ekipe kombiniran s modernom košarkom i atraktivnom igrom.

Brza, agresivna košarka dat će rezultat u daljnjim natjecanjima jer je ovo prvenstvo bilo samo naznaka košarke koju će  ove cure igrati u budućnosti, nastavljajući tako  tradiciju prijašnjih   generacija pritom njegujući svoj stil igranja. Brzina iziskuje dosta grešaka i prekršaja, ali iskustvom taj segment trebao bi se  nadići u doglednom razdoblju.

Na otvaranju turnira igrale su sa  Slavonskim Brodom gdje djevojke nisu mogle suzbiti tremu za razliku od iskusnijih  Slavonki. U tijesnoj utakmici izgubile su, dok su u drugoj lako  pobijedile Riječanke. U trećoj utakmici izgubile su od Medveščaka   nakon velike borbe u 3 četvrtine utakmice. Za peto mjesto lako su  svladale Petrinju. Izgubile su te dvije utakmice od brončanih (Brod) i  od prvakinja (Medveščak).

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com