Hashtag #CRO: Eiffelov toranj zasvijetlit će u bojama naše reprezentacije?

Htjeli biste vidjeti svjetla Eiffelovog tornja u bojama svoje reprezentacije? Bez previše truda, to se može dogoditi zahvaljujući upravo vama, nogometnim navijačima aktivnim na društvenim mrežama. Dok se reprezentacije za pobjedu bore na terenu, fanovi će se korištenjem hashtaga uz kraticu svoje omiljene reprezentacije (npr. #CRO) na mrežama boriti za to da Eiffelov toranj zasvijetli upravo u bojama njihove reprezentacije.
Spektaklu ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva navijači mogu doprinijeti i svojom aktivnošću na društvenim mrežama. Korištenjem hashtaga, odnosno ljestvi ispred kratice svoje omiljene reprezentacije korisnici društvenih mreža tako mogu obojiti Eiffelov toranj u boje svoje repke. Tako je društvene mreže preplavio #CRO, međutim njegovo korištenje tijekom proteklih dana nije imalo apsolutno nikakvog smisla.
Naime, u obzir se uzimaju samo hashtagovi objavljeni od 00:01 do 21:30 na dan kada reprezentacija igra utakmicu, što je u našem slučaju danas!

– Važno je napomenuti da se zbrajaju oznake za vaš omiljeni tim korištene samo od 00:01 do 21:30 na dan kada taj tim igra neku od utakmica – stoji i u službenom priopćenju Orange-a.

Primjerice, ako je prva utakmica hrvatske reprezentacije danas, u petak, u obzir se uzimaju samo hashtagovi od 00:01 do 21:30 u petak, a oni koji su se koristili proteklih dana dana nemaju apsolutno nikakvo značenje. Stoga korištenje hashtaga #CRO proteklih dana neće pridonijeti tomu da Eiffelov toranj zasvijetli u bojama hrvatske reprezentacije već se to može dogoditi najranije danas i samo ako budemo dovoljno aktivni.

Svatko u svijetu može sudjelovati i to putem Twittera, Facebooka ili Instagrama i na dan utakmice prije 21:30 sati glasati za neki od timova koji su tog dana igrali. Deset minuta nakon posljednje utakmice u danu toranj će zasvijetliti u bojama reprezentacije koja je tog dana igrala, a čiji je hashtag bio najviše korišten na društvenim mrežama.

Čitavo vrijeme, na stranicama Orangesponsorsyou uživo možete pratiti broj glasova za repke koje tog dana igraju.

No to nije sve. Pomoću Twittera i Facebooka i uz pomoć hashtaga #OrangeSponsorsYou možete poslati poruku, a najbolje poruke toga će se dana emitirati na zaslonu Eiffelovog tornja.

IZVOR: Dalmacija News

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com