Iron Maiden nastupa u Splitu u srpnju

Iako u početku na rasporedu nove turneje Iron Maidena nije bilo Hrvatske, ovaj legendarni heavy metal bend u veljači je potvrdio da dolazi u Split  u Spaladium Arenu 27. srpnja.

– Iron Maiden su koncertni bend, to je ono što najviše volimo raditi. Bit će sjajno opet se vidjeti s našim fanovima u Hrvatskoj, uvijek smo tamo voljeli nastupati. Još nismo do kraja razradili set-listu, ali planiramo odsvirati što je više moguće novih pjesama. No postoje mjesta koje ne posjećujemo često, tako da će svaku večer popis uključivati i veliki broj starih favorita – najavio je Bruce Dickinson, frontman benda.

Posebnost novog sastanka Maidena i Splita vjerojatno je i jedan od najmanjih kapaciteta u kojima će britanske legende nastupiti na ovoj turneji. U prodaju će naime biti pušteno svega 11.000 ulaznica, a moguće ih je kupiti u Suvenirnici Varaždinskih vijesti.

U susjednoj Italiji najavljena su čak tri koncerta: 22. srpnja 2016. u Milanu (Mediolanum Forum), 24. srpnja 2016. u Rimu (Rock In Rome Sonisphere) i 26. srpnja 2016. u Trstu (Piazza dell’Unita D’Italia).

IZVOR: http://www.varazdinske-vijesti.hr/

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com