5 razloga zašto i ovog ljeta ići u Split na Ultra Europe

Planirate li drugi tjedan srpnja provesti u Splitu i na obližnjim otocima, ne zaboravite da su za hrvatske posjetitelje dostupne regionalne ulaznice po posebnoj cijeni od 899 kuna.

Možete ih nabaviti na prodajnim mjestima Tisak Media, a moguća je i kupovina na rate.

Na ULTRA Europe festival u Split stiže čak 150.000 ‘partijanera’.

Evo naših pet razloga zašto je ULTRA Europe ovog ljeta mjesto na kojem želite biti:
1. Vrhunski DJ line-up Na 9 stageva i 5 lokacija

ULTRA Europe festivala nastupit će 160 izvođača, među kojima su najpopularniji (i najskuplji!) DJ-i današnjice. David Guetta, Carl Cox, Hardwell, Armin Van Buuren, Afrojack, deadmau5, Martin Garrix…. samo su neki od njih.
2. Zanimljiva poznanstva

Posjetitelji ULTRA Europe festivala uglavnom su stranci, a ulaznice se vrlo dobro prodaju u više od 140 svjetskih zemalja. Najveći broj posjetitelja i ove će godine u Split stići iz Amerike, Australije i zapadne Europe.
3. Yacht Regatta

18. srpnja kreće iz Splita i završava velikim partyjem na jednoj od najljepših plaža u ovom dijelu svijeta, Zlatnom ratu u Bolu. Očekuje se sudjelovanje više od stotinu brodova.
4. Najveći hrvatski beach party

19. srpnja će se održati Beach party na plaži i bazenima hvarskog hotela Amfora. Ovaj party već je stekao legendarni status, a na vama je da provjerite zašto.
5. Osvajanje zadnje jadranske tvrđave

Croatia Music Week završava RESISTANCE™ partyjem u gradu Visu 20. srpnja. Među mještanima poznata kao Fortica, ovo je tvrđava koju jednostavno morate osvojiti!

Najpovoljnije reginalne karte možete kupiti i na rate.

IZVOR: 24 sata

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com