#CRO: Eiffelov toranj večeras će napokon zasvijetlit u bojama naše reprezentacije?

Dok se reprezentacije za pobjedu bore na terenu, fanovi će se korištenjem hashtaga uz kraticu svoje omiljene reprezentacije (npr. #CRO) na mrežama boriti za to da Eiffelov toranj zasvijetli upravo u bojama njihove reprezentacije.
Spektaklu ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva navijači su doprinijeli i svojom aktivnošću na društvenim mrežama. Korištenjem hashtaga, odnosno ljestvi ispred kratice svoje omiljene reprezentacije korisnici društvenih mreža tako su obojili Eiffelov toranj u boje svoje repke. Društvene mreže preplavio je i hashtag #CRO .

Hrvatska reprezentacija na nogometnom terenu igra večeras protiv Portugala, ali se zato hrvatski navijači već od sinoć, točnije od 00:01 bore hashtagovima #CRO također protiv Portugalaca, ali i Švicaraca, Poljaka, Velšana i Iraca, a sve kako bi Eiffelov toranj napokon zasvijetlio u crveno-bijelim kockicama.

Glasati, odnosno hashtag #CRO možete koristiti sve do 21:30 i to putem Twittera, Facebooka ili Instagrama.
Deset minuta nakon posljednje utakmice u danu toranj će zasvijetliti u bojama reprezentacije koja je tog dana igrala, a čiji je hashtag bio najviše korišten na društvenim mrežama.Čitavo vrijeme, na stranicama Orangesponsorsyou uživo možete pratiti broj glasova za repke koje tog dana igraju.

Idemo svi biti aktivni u hashtaganju #CRO kako bi Eiffelov toranj zasvijetlio u bojama hrvatske reprezentacije!

IZVOR: Dalmacija News

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com