Nove projekcije u Gradskom kinu

Danas, 1. srpnja, u 21 sat bit će prikazan triler “IGRA NOVCA”, redateljice Jodie Foster, sa George Clooney-em i Juliom Roberts u glavnim ulogama.

Sutra, 2. srpnja, u 19 sati, mališane, ali i odrasle ljubitelje bajki, očekuje BFG: Blagi fantastični gorostas, sinkronizirani film Stevena Spielberga.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kuna.

 

Igra novca / Money monster 

Jodie Foster

SAD / 98′ / 2016.

Lee Gates bombastični je televizijski voditelj kojeg je njegova popularna emisija o financijama pretvorila u čudotvorca Wall Streeta. Nakon što svima preporuči kupnju visoko-tehnoloških dionica koje misteriozno propadnu, bijesni investitor dolazi u studio i uživo pred kamerama kao taoce uzima Gatesa i ekipu iza kamere predvođenu vrhunskom producenticom Patty Fenn. Dok se sve odvija u pravom vremenu, Gates i Fenn moraju pronaći način kako preživjeti i istovremeno razotkriti istinu iza velike laži koju krije igra novca.

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=hdKMm425R6I

 

bfg

BFG: Blagi fantastični gorostas

Steven Spielberg

SAD / 115′ / 2016.

BFG je uzbudljiva priča o desetogodišnjoj djevojčici Sophie iz Londona i misterioznom divu koji je upoznaje sa čudnovatim i opasnim svijetom divova. Film je temeljen na knjizi „BFG”, slavnog Roalda Dahla, koja je objavljena 1982. godine i od tada oduševljava čitatelje svih uzrasta. Knjiga, za koju je ilustracije napravio Quentin Blake, prethodno je adaptirana kao animirani film za britansku televiziju 1989. godine. Nova adaptacija ujedinila je ponovno Spielberga i scenaristicu neponovljivog E.T.-a, Melissu Mathison. U ulozi djevojčice, Sophie ćemo gledati Ruby Barnhill, a ulogu dobroćudnog diva dobio je Mark Rylance. Ostale uloge tumače Rebecca Hall, Bill Hader, Jemaine Clement i Penelope Wilton.

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=-8cbUGIcVZ0

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com