Imoćanin Drago Ćelić novi trener Junaka iz Sinja

Drago Ćelić je novi trener Junaka. Odluka je to Uprave kluba koja se sastala u nedjelju navečer, čime je stvoren prvi preduvjet za pripremu nove sezone…

Iako je bila riječ o mnogim poznatim imenima, vodstvo Junaka odlučilo je momčad u ruke dati 52-ogodišnjem Imoćaninu koji je u svojoj bogatoj igračkoj karijeri odigrao preko 400 utakmica za Hajduk.

Ono što ga je krasilo kao igrača, izuzetna motoričnost i zalaganje, nešto je što je i kao trener pokušavao prenijeti na svoje igrače, s manje ili više uspjeha.

Ovu vijest potvrdio nam je direktor Junaka Ivica Knezović:

“Istina je. Naime, odluka da angažiramo Čelića je donesena jer smo tražili jednog radnog trenera s vizijom i njega vidimo kao dugoročno rješenje na klupi Junaka.”

Kako smo još doznali, u najužim kombinacijama su bili i Mirko Labrović te Stipe Balajić, no o imenima Knezović nije htio pričati, ali je zato dodao:

Dosta trenera s kojima smo kontaktirali je vagala naše ponude, čekajući priliku na višoj razini, ali s obzirom na to da mi uskoro slavimo 100 godina postojanja, odlučili smo presjeći i angažirati Ćelića.”

Prva prozivka i predstavljanje trenera bit će ovog utorka, a prvi će sinjske Plave testirati Hajduk u utakmici koja će se odigrati 11. srpnja na Gradskom stadionu u Sinju, u okviru proslave 100 godina Junaka.

IZVOR: http://www.ferata.hr/

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com