Iron Maiden u Splitu: Karata još malo pa nestalo

Rasprodana tri sektora Spaladium AreneNa »najintimnijem« koncertu turneje, Iron Maiden ima najveću produkciju

Nešto više od dva tjedna uoči nastupa grupe Iron Maiden u Spaladium Areni potpuno su rasprodani Parter I VIP, što, uz ranije popunjen Headbangers Pit, čini ukupno tri sektora dvorane za koje više nema ulaznica. U prodaji su dostupni još jedino Tribina dolje i Tribina gore.

Najveći rock događaj 2016. u Hrvatskoj gostovanje je Iron Maidena, najvećeg heavy metal benda svih vremena. Grupa nam stiže u sklopu ogromne »The Book Of Souls« turneje kojom su dosad obišli Sjevernu, Srednju i Južnu Ameriku, Aziju, Afriku te stigli do Europe.

Splitski koncert 27. srpnja jedan je od »najintimnijih« koje bend svira na turneji. Originalan kapacitet Spaladium Arene smanjen je sa 13 na 11 tisuća zbog masivne produkcije koju donose sa sobom. Kroz vrata Arene ući će najveća produkcija ikad unesena u dvoranu jer Maideni donose kompletno ozvučenje, rasvjetu, pirotehniku i scenografiju.

U prodaji su trenutno dostupne ulaznice za Tribinu dolje po cijeni od 340 kn te tribinu gore po cijeni od 320 kn. U prostoru Spaladium Arene ti sektori nalaze se puno bliže pozornici nego primjerice dijelovi partera na prošlom koncertu na Poljudu.

 IZVOR:http://www.novilist.hr/
Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com