Nove projekcije u Gradskom kinu

U petak, 15. srpnja, u 21 sat bit će prikazan film MAJSTORI ILUZIJE 2. Četiri jahača (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) se vraćaju u nastavku uzbudljivog trilera koji je oduševio publiku diljem svijeta!

U nedjelju, 17. srpnja, u 19 sati, naši mališani uživat će u sinkroniziranom crtiću LEDENO DOBA: VELIKI UDAR. Peti nastavak popularne franšize Ledeno doba na velike se ekrane vraća u punom sastavu!

Ulaznice se mogu kupiti u Pučkom učilištu od srijede do petka (9h-14h) ili sat vremena prije filma ispred kina po cijeni od 25,00 kuna.

 

Majstori iluzije 2
Jon M. Chu
SAD / 129′ / 2016.

Godinu dana nakon što su nadmudrili FBI i dodvorili se javnosti svojim Robin Hood stilom, iluzionisti se pripremaju za veliki povratak na scenu. Vraćaju se kako bi razotkrili neetičku praksu tehnološkog magnata koji ih je primorao na pljačku. Njihova jedina nada je izvesti još jedan spektakularan trik kojim će otkriti tko zapravo stoji iza cijele priče.
Četiri jahača (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) se vraćaju u nastavku uzbudljivog trilera koji je oduševio publiku diljem svijeta!

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=xwHpH56UFrI

Ledeno doba-veliki udar

LEDENO DOBA: VELIKI UDAR
Mike Thurmeier, Galen T. Chu
SAD / 94′ / 2016.

Peti nastavak popularne franšize Ledeno doba na velike se ekrane vraća u punom sastavu!

Scratova potraga za odbjeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gdje će se dogoditi niz kozmičkih događaja koji prijete uništenju cijelog svijeta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti, Manny, Sid i Diego, morat će napustiti svoj dom i krenuti u nove avanture te putovanje u nove, egzotične zemlje gdje će upoznati mnoštvo novih likova.

TRAILER: https://youtu.be/kGTG4_V6fC4

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com