Pobuna u imotskom HSS-u: “Ne podržavamo odluku da naša stranka bude u koaliciji koju predvode komunisti”

Članovi HSS-a, Gradske organizacije Imotski i Općinskih organizacija Podbablja,Runovića,Zagvozda,Zmijavaca, Lovreća i Prološca ,uputili su sa svoga zajedničkog sastanka otvoreno priopćenje za javnost u kojem se između ostalog kaže:

-Članstvo HSS-a sa područja Imotske krajine ne podržavaju odluke Glavnog odbora koje je donijelo odluku da na slijedećim parlamentarnim izborima bude u koaliciji koju predvode komunisti.Ne želimo podržati odluke Glavnog odbora koje su u suprotnosti sa našim stavovima, a koji su jedna suluda ideja trenutnog predsjednika Beljaka koji je oteo Stranku nama običnim članovima te je predao Milanoviću u miraz kako bi svoju koaliciju nazvali Narodnom koalicijom te tako pokušali prevariti ovaj narod.

Možete misliti da ste nas prevarili, ali budite sigurni da ćete odgovor dobiti vrlo brzo, a to će biti 11. rujna 2016. , jer tada će vam biti jasno da narod zna da HSS-a nikada nije i nikada neće biti komunistički smokvin list.

Imotski HSS-esovci ne dijele ideološke stavove sa komunistima, niti dijele vrijednosne stavove sa Stipom Gabrićem Jambom, već su izvorni Radićevci kojima je Hrvatska iznad osobnih trenutnih interesa,stoji u priopćenju imotskih HSS-ovaca.

Na sastanku Imotskih HSS-ovaca bio je nazočan i predsjednik Županijske organizacije HSS-a Splitsko-dalmatinske županije i pomoćnik ministra znanosti obrazovanja i sporta prof.Momir Karin.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com