Demant Kluba vijećnika NL Ivice Kukavice na tekst o održanoj sjednici Gradskog vijeća

Klub vijećnika NL Ivice Kukavice poslao je demant na objavljeni tekst “Održana sjednica Gradskog vijeća Grada Imotskog” kojeg prenosimo u cijelosti:

“Sukladno Zakonu o medijima NN 59/09, 84/11, 81/13 tražimo da objavite ispravak objavljene informacije o sjednici Gradskog vijeća objavljenu na Vašem portalu, dana 112.07.2016. novinara Ante Aračića.

Novinar u izvješću iznosi niz netočnih informacija o tijeku i zaključcima sjednice.

Netočno je da su Gradski vijećnici izglasali da ove godine neće biti svečanog ručka i da će se ta sredstva dodijeliti najsiromašnijima već je točno da je Gradonačelnik predložio da ove godine ne bude svečanog ručka a koji bi stajao 20 000 kuna te da se taj novac dodijeli paraolimpijcu Ivanu Katanušiću za daljnji rad, te je kao takav prijedlog i jednoglasno prihvaćen.

Netočno je da je na sjednici uopće bio prijedlog i glasanje o dodijeli 10 računala učenicima a koji su se istakli na natjecanjima te osobama sa problemima u razvoju u Obrtničko – industrijskoj školi, pa smo začuđeni samoj činjenici otkud potreba iznošenja nečega što nije uopće bila točka na dnevnom redu navedene sjednice. Ukoliko takav prijedlog dođe na neku od narednih sjednica s naše strane Nezavisnih vijećnika, naravno da će takav biti i podržan.”

U ime Kluba vijećnika

Luka Mršić

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com