Imotski studenti pokorili Europu na sveučilišnim igrama u Zagrebu

Na sveučilišnim igrama u Zagrebu ,imotski studenti postigli su izvanredne rezultate.
ŽENSKA KOŠARKA

Hrvatsku su predstavljale ekipe Splitskog i Zagrebačkog Sveučilišta čije je boje branila naša Iva Todorić, inače studentica ekonomskog fakulteta. U konkurenciji od 16 europskih ekipa Zagrebačko sveučilište je osvojilo prvo mjesto… U finalnoj utakmici su pobijedile ekipu Rumunjske rezultatom 75:50!

svečilišne igre zagreb

MUŠKI FUTSAL

Hrvatsku su predstavljale ekipe Splita, Verna, Zagreba i Sveučilišta Sjever!! Za Zagrebačko Sveučilište su nastupali naši Ivan Piplica (student Kineziološkog fakulteta) i Tomislav Bilopavlović (student fakulteta elektrotehnike i računarstva). U konkurenciji od 22 europske momčadi, Zagreb je osvojio prvo mjestvo porazivši u finalu ekipu Rusije rezultatom 7:3, nakon što su prethodno eliminirali aktualne europske prvake ekipu Verna iz Zagreba u četvrtfinalu te ekipu Portugala u polufinalu.

ŽENSKI FUTSAL

Hrvatsku su predstavljale ekipe Splita i Zagreba, a za Zagrebačko Sveučilište nastupala je naša Andrea Tolić, inače studentica prirodoslovno matematičkog finala!!Nakon šta su u polufinalnoj utakmici poražene od ekipe Rusije koja je osvojila prvo mjesto nisu uspjele osvojit medalju gdje su poražene u utakmici za treće mjesto od ekipe iz Poljske nakon izvođenja udaraca sa šest metara

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com