Posebna regulacija prometa uoči blagdana Velike Gospe

U povodu hodočašća mladih Gospi Sinjskoj, 13. Na 14. kolovoza 2016., te hodočašća uoči blagdana Velike Gospe 14. Na 15. kolovoza 2016. i održavanja središnje vjerske svečanosti  15. kolovoza 2016. očekuje se kretanje većeg broja osoba državnim i županijskim cestama s područja Imotskog – državnom cestom D60 (Imotski-Cista Provo-Trilj-Brnaze) te ostalim cestama na području Splitsko-dalmatinske županije koje vode prema Sinju. Iz policijske uprave Splitsko dalmatinske obavještavaju  vozače o zabrani prometovanja starom cestom Solin-Klis).

Upozoravaju se svi hodočasnici na općenitu zabranu kretanja pješaka autocestom A1 (Vrpolje-Dugopolje-Šestanovac-Vrgorac) i državnom cestom D1 (brza cesta Solin-Klis-Dugopolje).

Hodočasnici se upućuju da za kretanje koriste isključivo predviđenu trasu kretanja, da se kreću nogostupom ili uz lijevi rub kolnika, u koloni po jedan,  da koriste neke od izvora svjetlosti (baterijske lampe), reflektirajuće prsluke ili narukvice, svjetliju odjeću i obuću, odnosno odjeću i obuću s reflektirajućom tvari, te da poštuju upute policijskih službenika.

Vozačima u tranzitu policija savjetuje da u navedene dane koriste alternativne prometnice.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com