Grad Imotski se uključuje u molitvenu kampanju ’40 dana za život’

U srijedu, 28. rujna, započinje nova jesenska molitvena kampanja za zaustavljanje pobačaja. Ova do sada najveća kampanja u Hrvatskoj okupit će 24 hrvatska grada, s 25 mjesta bdijenja.

U Inicijativu “40 dana za život” službeno su se uključili novi gradovi: Križevci, Nova Gradiška i Imotski. Osim pred bolnicom Sestara milosrdnica, vjernici iz Zagreba bdjet će po prvi puta i pred KB Merkur. Kampanja će ujedno biti i najdulja jer će većina gradova bdjeti minimalno po 12 sati.

Molitvom i postom inicijativi će se priključiti vjernici i iz drugih mjesta u Hrvatskoj, ovoga puta po prvi puta vjernici s otoka Visa i Brača te vjernici iz Koprivnice i Našica, a program liječenja postabortivnog simptoma zaživit će uskoro i u Splitu! Split će biti tako uz Vukovar grad u kojem će žene koje imaju rane pobačaja moći proći stručni program pod nazivom: Opravdane i oslobođene.

Pod motom „Život, dakle, biraj!” organizatori će približiti temu posvajanja i ljepotu posvojenja kroz svjedočanstva obitelji koje imaju jedno ili više posvojene djece.

Preneseno MISIJA/ IKA

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com