Nove projekcije u Gradskom kinu

Nakon kratke pauze, Kino Mediteran i Pučko otvoreno učilište Imotski nastavljaju s izvrsnim projekcijama.

U subotu, 17. rujna, mališani će u 18 sati uživati u sinkroniziranom animiranom filmu “TKO SE BOJI VUKA JOŠ”, dok će odrasli ljubitelji filma u 20 sati gledati “ČUDO S HUDSONA”, redatelja Clint Eastwooda s Tom Hanksom u glavnoj ulozi pilota Sullya koji je izbjegao nesreću spustivši avion u rijeku Hudson.

Ulaznice će biti u prodaji sat vremena prije projekcije ispred kina.

Kratki opisi filmova:

TKO SE BOJI VUKA JOŠ

U dalekoj čarobnoj zemlji, u slikovitom malom selu okruženom zelenim livadama i planinama, živi jato bezbrižnih ovaca. Njihov miran i spokojan život bude uznemiren kada čopor vukova postavi logor u njihovoj blizini. U skladu s tradicijom, umirovljeni vođa Magra najavi da se njegov budući nasljednik mora dokazati tako što će pobijediti svog suparnika. Kada snažni Ragear istupi, jedini dovoljno hrabar vuk koji mu se usudi suprotstaviti je Grey, omiljeni vuk čopora, ali pomalo glupast. Kako bi postao vođa i zadobio ljubav Biance, Grey odlazi u šumi, gdje otkriva ciganski kamp zečeva. Tamo mu vračara Mami daje „transmutacijski napitak”. Grey popije napitak i vrati se natrag u čopor vukova, ali po dolasku saznaje da je pretvoren u…ovna!

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=RtFaEUj89vc

cudo-s-hudsona
ČUDO S HUDSONA
Clint Eastwood
SAD / 96′

15. siječnja 2009. godine svijet je svjedočio „Čudu na Hudsonu” kada je pilot “Sully” Sullenberger uspio spasiti živote 155 putnika aviona kojim je upravljao. Zrakoplov US Airwaysa na letu 1549 poletio je iz newyorške zračne luke LaGuardia za Charlotte u Sjevernoj Karolini, ali je ubrzo nakon polijetanja pilot javio kontroli leta da se zrakoplov sudario s jatom divljih gusaka, što je izazvalo požar u najmanje jednom od motora.

Pilot Sullenberger je tada odlučio sletjeti na rijeku Hudson, a putnici su kasnije pričali kako je zrakoplov glatko sletio na površinu vode i ostao plutati jer su zrakoplovu bili ugašeni motori. Međutim, iako je Sully u javnosti bio prikazan kao pilot s izuzetnim sposobnostima, istraga bi mogla pokazati drugačije te mu uništiti reputaciju i karijeru.

TRAILER: https://youtu.be/mjKEXxO2KNE

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com