Veliki koncert u Spaladiumu: Oliver i Gibonni prvi put zajedno nastupaju u Splitu

Oliver i Gibonni prvi put zajedno nastupaju u svom gradu

Kada kažemo Dioklecijanova palača, svi odmah znaju u kojem gradu je smještena i u čemu je njen značaj, a sličnu paralelu možemo povući i kada kažemo Oliver i Gibonni jer je svako objašnjenje suvišno.

Dva splitska čovika prvi put ujedinjeni nastupaju u svom gradu. Spaladium Arena ugostit će ih 7. listopada na koncertu u sklopu turneje „Familija Live“, kojom predstavljaju novi, zajednički album. Uz nove pjesme, Oliver i Gibo izvodit će i hitove zbog kojih smo se zaljubili u njihovu glazbu.

Olivera će pratiti njegovi vjerni Dupini, Gibu njegov bend predvođen Nikšom Bratošem, a njima će se na pozornici prodružiti zborovi Izvor i Brodosplit. Više od 100 ljudi, što na pozornici, a što izvan nje, brine se da ovaj koncert u gradu pod Marjanom bude spektakularan o kojem će se pričati još mjesecima. Ovako nešto Split još nije imao priliku doživjeti. Vidimo se 7.10. u Spaladium Areni na Oliverovom i Gibonnijevom koncertu s turneje „Familija Live“.

Napominjemo i da su ulaznice za VIP tribinu rasprodane,  a još uvijek ima ulaznica za stajanje u parteru i fan pitu te ograničeni broj ulaznica za sjedenje na tribinama. Ulaznice potražite putem www.eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima, piše Dalmacija News

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com