“Sedmorica veličanstvenih” i “Rode” stižu u Gradsko kino Imotski

Kino Mediteran Imotski i Pučko otvoreno učilište pripremili su nove zanimljive projekcije u sklopu svog bogatog programa.

U subotu, 1. listopada, u 18 sati, na rasporedu je sinkronizirani crtić za djecu “RODE”. Studio kojeg je složio Lego film donosi uzbudljivu i neobičnu priču o rodama i njihovoj misiji.

U 20 sati bit će prikazan film “SEDMORICA VELIČANSTVENIH”. Redatelj Antoine Fuqua donosi vlastitu modernu viziju ove klasične priče, a u glavnim ulogama su Denzel Washington, Chris Pratt i Ethan Hawke.

Ulaznice će biti u prodaji prije projekcije na ulazu u kino dvoranu.

rode

 

****

RODE
SINKRONIZIRANO

Rode donose djecu ili su donosile prije. Sada dostavljaju pakete velike globalne Internet kompanije Cornerstore.com. Junior, najbolji dostavljač bit će promaknut kada slučajno aktivira Baby Making Machine, koja proizvodi preslatku curicu. U očajničkom pokušaju da riješi problem prije nego šef poludi, Junior i njegov jedini čovjekoliki prijatelj Tulip, na planini roda, pokušat će izvršiti svoju prvu dostavu djeteta – u ludom putovanju koje bi moglo usrećiti više od jedne obitelji i vratiti pravu misiju roda u svijetu.

Studio koje je složio Lego film donosi uzbudljivu i neobičnu priču o rodama i njihovoj misiji.

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=9AODZRHt5UQ

 

****

SEDMORICA VELIČANSTVENIH
Antoine Fuqua

Redatelj Antoine Fuqua donosi  vlastitu modernu viziju klasične priče „Sedmorica veličanstvenih“ u produkciji holivudskih kompanija Metro-Goldwyn-Mayer Pictures i Columbia Pictures. Gradić Rose Creek nalazi se pod smrtonosnom kontrolom industrijalista Bartholomewa Boguea (Peter Sarsgaard) pa očajni građani zatraže pomoć sedmorice odmetnika, lovaca na glave, kockara i unajmljenih revolveraša – Sama Chisolma (Denzel Washington), Josha Farradaya (Chris Pratt), Goodnighta Robicheauxa (Ethan Hawke), Jacka Hornea (Vincent DOnofrio), Billyja Rocksa (Byung-Hun Lee), Vasqueza (Manuel Garcia-Rulfo) i Reda Harvesta (Martin Sensmeier). Dok pripremaju grad na krvavi obračun za koji znaju da će kad-tad uslijediti, sedmorica plaćenika na kraju se neće boriti isključivo za novac već i za nešto puno vrijednije…

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=6yWRmzKAtG8

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com