26. obljetnica udruge policijskih branitelja

Udruga policijskih branitelja Imotske krajine svečano je u jučer poslije podne obilježila 26.obljetnicu svoga osnutka.Unatoč iznimno lošem vremenu, jakoj buri i kiši, na spomen križ na Topani okupio se veliki broj članova udruge te brojni gosti.

polaganje-vijenaca

Vijence za sve poginule pripadnike policijskih postrojbi i ostalih branitelja u ime predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović vijenac na spomen križ položio je njen izaslanik umirovljeni časnik HV Mario Tomasović, a u ime ministra unutarnjih poslova, izaslanik Zvonko Bubalo načelnik PP Imotski. U ime ministra branitelja vijenac je položio umirovljeni bojnik Ivica Kukavica. Vijence su položili i članovi policijskih branitelja veterana iz Imotskog, predstavnici braniteljskih udruga Imotske krajine,kao i Nino Ćurić u ime Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

polaganje-vijenaca-5

Odrješenje za sve poginule podario je imotski gvardijan fra Kristijan Stipanović, koji je i predvodio svečanu misu za poginule policajce u crkvi svetog Franje.

polaganje-vijenaca-3

Na svečanom druženju imotskih policajaca i njihovih brojnih gostiju  prisutnima se obratio Zvonko Bubalo u ime ministra Vlahe Orepića, te prenio njegove pozdrave za obljetnicu, te obitelji poginulih policajaca u Domovinskom ratu izrazio svoju sućut i podršku.

polaganje-vijenaca-2

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com