Svečano otvorena aktivna zona u Imotskom

Danas je na prigodnoj svečanosti na prostorima s jugozapadne strane imotske osnovne škole „Stjepan Radić“ otvoren mali rekreativni centar. Riječ je o projektu„Pokret za radost“, Coca-Cola HBC Hrvatska koja je  pokrenula projekt uređenja aktivnih zona, odnosno vježbališta na otvorenom, radi obogaćivanja sadržaja i unaprjeđenja kvalitete života lokalnih zajednica. O mjestima uređenja aktivnih zona, među kojima je i Imotski, odlučivali su sami građani pomoću digitalne platforme projekta. Od ukupno 10 gradova, Imotski je dobio 376.273 glasa.

pokret-za-radost-aktivna-zona-imotski-2

Centar su zajednički otvorili dogradonačelnik prof.Ivan Glibota, ravnateljica OŠ Imotski prof.Monika Pavlović-Grabovac i Bruno Jelić predstavnik Coca –Cole,koja je i osmislila cijeli projekt.Posebnu pažnju velikog broja mladih izazvao je dolazak i proslavljenog rukometnog reprezentativca Mirze Đombe,koji je i pokazao djeci kako se radi na postavljenim rekreacijskim napravama.

Izdvajamo riječi dogradonačelnika prof.Ivana Glibote koji je  u govoru prije samog otvaranja centra istaknuo,da je sretan  novim sadržajima ,ali da bi bio sretniji da Coca –Cola otvori neki svoj pogon u Imotskom i zaposli mlade ljude.

pokret-za-radost-aktivna-zona-imotski-3

pokret-za-radost-aktivna-zona-imotski-4

pokret-za-radost-aktivna-zona-imotski-5

pokret-za-radost-aktivna-zona-imotski

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com