Puno iznenađenja u Gradskom kinu

U subotu, 29. listopada, 20 sati bit će prikazan INFERNO – filmski hit snimljen prema istoimenoj knjizi po uzoru na ‘Da Vincijev kod‘ i ‘Anđele i demone’, autora Dana Browna. U glavnoj ulozi je Tom Hanks.

ponedjeljak, 31. listopada, u 11 sati organizira se MATINEJA i svi mališani pozivaju se na sinkroniziranu komediju o drakulama – HOTEL TRANSILVANIJA 2.

Istog dana u 19:30 sati, zbog brojnih upita, reprizirat će se hrvatski hit film GAZDA – dokumentarac o tranziciji, privatizaciji, korporacijama te prava prilika da doznate kako se u Hrvatskoj postaje Gazda.

Ulaznice za INFERNO su 25 kuna, a u ponedjeljak za oba filma promotivnih 20 kuna!

Mogu se kupiti prije početka projekcije na ulazu u kino. 

***

INFERNO

Ron Howard / SAD / 121’

Još jedan filmski hit snimljen prema istoimenom književnom bestseleru po uzoru na „Da Vincijev kod“ i „Anđele i demone“ autora Dana Browna. Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sjećanja u vezi svega što se dogodilo u posljednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubojice. Uz pomoć doktorice Sienne Brooks i njegovog osobnog poznavanja simbolizma, Langdon će istovremeno pokušati pobjeći, ali i riješiti najintrigantniju zagonetku s kojom se do sada susreo…

 

hotel-transilvanija-2

***

HOTEL TRANSILVANIJA 2 (SINKRONIZIRANO)

Genndy Tartakovsky / SAD / 89’

Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule na bolje… Drakulin hotel koji je iz početka kao svoje goste prihvaćao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što sada najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovjek, a pola vampir) ne pokazuje znakove pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u posjeti kod Johnnyjevih roditelja gdje je očekuje pravi kulturalni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Murrayja, Waynea i Griffina kako bi sa svojim unukom Dennisom prošao kroz „vampirski trening“. Međutim nitko od njih nije svjestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u obiteljski posjet hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo… šišmikolike!

 

gazda-poster-2

***

GAZDA 

Dario Juričan / Hrvatska / 80’

Ljudevit Juričan je 40 godina radio u Konzumu. Bio je vršnjak sa svojim dugogodišnjim poslodavcem Ivicom Todorićem, rođeni su u razmaku od svega 11 dana. Srednju školu obojica su završili na Kennedyjevom trg u Zagrebu, a prvo dijete su dobili 1976.- Ivica Todorić kćer Ivu, a Ljudevit Juričan sina Darija. Dario je želio napraviti intervju s poslodavcem svoga oca, s Ivicom Todorićem, ali on to nije htio. Dariju, redatelju filma, nije preostalo ništa drugo nego da sam sazna odgovore. U filmu se traže odgovori na pitanje kako se postaje gazda u Hrvatskoj.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com