Predsjednik NK Imotskog Marko Grubišić: “Gradonačelnik me zvao i sugerirao da trener bude Mirko Grabovac.”

Predsjednik NK Imotskog Marko Grubišić poslao je priopćenje za medije u vezi navoda imotskog gradonačelnika koji tvrdi kako se nije miješao u rad uprave kluba. Tekst prenosimo u cijelosti:

“Cijenjeni gradonačelniče,

zbog Vašeg dostojanstva želim informirati naše navijače o sljedećem: gradonačelnik me zvao 3 puta u zadnjih 7 dana i sugerirao da trener bude Mirko Grabovac. Zadnji put smo se čuli u petak kad sam ga molio da nam uplati proračunska sredstva za 10. mjesec, rekao je: „Grad je u blokadi, nemamo novaca  i ne možemo uplatiti.”

Ova uprava je vodila klub u zlatnim vremenima kada se borio za prvoligaški status i kada je na utakmici bilo 2.500 gledatelja a Vi niste došli ni na jednu utakmicu. U to vrijeme Grad je izdvajao 400 tisuća kuna godišnje za potrebe kluba.

Nakon toga Vi dolazite na mjesto predsjednika i Grad izdvaja 1,5 mil. kn godišnje i klub ispada u 3. ligu. Ostavljate dug od 1,2 mil. kn i podvijena repa bježite s kormila i sada kada se vratila ista uprava Grad ponovno izdvaja 400 tis. Godišnje.

Nk je najstariji drugoligaš u RH -20 godina- a ima najlošije uvjete u ligi. Vi ste jedini predsjednik u njegovoj prošlosti koji ga je izbacio u 3 ligu, jedini trećeligaški predsjednik a današnji direktor kluba Mate Tolić ga je vratio u 2 ligu. Još i danas osjećamo dostojanstvo treće lige i dugova koje ste ostavili. Nk  Im i nk Vinjani dobiju najmanje od svih klubova u okruženju iz proračunskih sredstava , neke općine imaju nižerangirane klubove a izdvajaju više iako su njihovi proračuni 10 puta manji od grada imo.

Stadion je proglašen jednim od najneobičnijih u Europi a od strane grada nije u njega uloženo za Vašeg mandata ni jedna kuna.

Obavještavamo naše navijače da nam HAjduk dolazi 15.11  u goste i pozivamo da obiđu svlačionice da pogledaju u kakvim dostojanstvenim uvjetima ih primamo

A roditelji djece neka znaju da je klub osiguralo 2.400.000( dva milijuna i četristo tisuća kuna) za pomoćno igralište i da ćemo ga graditi u Prološcu jer nam gradonačelnik neda ni kvadrat NAŠE zemlje da ga napravimo u Imotskom i vaša djeca neće imati gdje trenirati a ni drugi građani Imotskoga neće dobiti terene za rekreaciju.Ovo vam na vrijeme govorim.

Izjavljujete da  je grad ispoštovao svoje obveze prema klubu, pozivam Vas da pokažete javnosti uplatu za 10 mjesec. Ako je prezentirate ja ću se ispričati i podnijeti ostavku ako ne molim Vas da konačno javnost sazna istinu

Molim sve građane, sve navijače roditelje sportaše da razmislimo što je napravio za ovaj grad i ovaj klub Ante Đuzel, uništio , a što je  napravio za sebe, vidi se.

Predsjednik NK Imotskog Marko Grubišić”

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com