TKD Imotski vratio se bez odličja iz Beograda

Članovi Tkd Imotski nastupili su na XV. Galeb Belgrade Trophy Serbia Open-u. Natjecanje je trajalo dva dana na 11 borilišta, a nastupilo je 1.100 natjecatelja iz 45 zemalja.

Prvog dana nastupila je Marta Šimunović u kategoriji do 46 kg. Marta se odlično borila te je vodila gotovo čitavu borbu, no na samom kraju borbe protivnica, Gabriela Katsarova iz Bugarske zabila je nekoliko bodova te preokrenula rezultat čime je naša Marta ispala iz daljnjeg natjecanja.

tkd-imotski

Drugog dana natjecanja nastupile su naše dvije natjecateljice, juniorka Matea Kolovrat i seniorka Stela Kavelj koja je nastupala u sastavu Hrvatske reprezentacije. Obje su ovaj put ostale bez medalja. Matea nije uspjela ponoviti prošlogodišnje zlato iz Beograda. U drugom kolu  zaustavila ju je Grkinja Maria Arslanoglou rezultatom 3:5. Nakon više od godinu dana ovo je prvi G-1 turnir na kojem Matea nije došla do odličja.

Stela je u kategoriji do 53 kg prvu borbu pobijedila Christinu Schoenegger iz Austrijske reprezentacije. U drugom kolu Stela je izgubila od druge nositeljice Turkinje Zelihe Agris kasnije pobjednice u kategoriji.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com