Upozorenje vozačima! Sigurnost u prometu povodom blagdana Svih svetih

Povodom obilježavanja blagdana Svih Svetih i Dušnog dana, na cijelom području Republike Hrvatske, pa tako i na području Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, očekuje se povećan promet vozila i kretanja građana, posebno na prilaznim cestama prema grobljima gdje će, u većim gradovima, policijski službenici pojačano vršiti regulaciju prometa te nadzirati promet vozila i pješaka.

Na svim važnijim cestovnim pravcima, kao i prilaznim cestama prema grobljima, osigurat će se nazočnost većeg broja policijskih službenika i prometnih ophodnji, kako bi se osiguralo nesmetano odvijanje cestovnog prometa.

Vozače upućujemo da se prilaznim prometnicama blizu groblja kreću uz povećan oprez i smanjenom brzinom kretanja, odnosno uz prilagođenu brzinu vozila uvjetima i stanju u prometu.

Pozivaju se svi vozači da ne parkiraju vozila na mjestima na kojima nije dopušteno zaustavljanje i parkiranje kako ne bi ometali promet vozila cestom ili onemogućili izlaz drugim vozilima na cestu te smanjili uočljivost pješaka.

Svi bi trebali poštivati ova upozorenja s ciljem neometanog odvijanja prometa i sigurnosti svih sudionika u prometu, poručuju iz PU Splitsko-dalmatinske.

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com