PARNI VALJAK na prvom mjestu!

Parni valjak ima svako pravo na osmijeh i ne prestaju se smijati, a najnoviji razlog je ponovno prvo mjesto nacionalne top liste radijskog emitiranja HRTop40.

http://www.top-lista.hr/www/hrtop40-44-tjedan-2016-27-10-2016-02-11-2016/

Čini se kako svoju sreću ne mogu sakriti još od rasprodanog i po mnogima njihovog najboljeg koncerta u karijeri, koji se dogodio ovog ljeta u pulskoj Areni.
Koncert u Areni Pula bio je njihov prvi samostalni koncert u tom čarobnom prostoru, a zašto im je trebalo toliko dugo godina da nastupe u tom koncertu, pokazali su te večeri te opravdali status jednog od najvećih regionalnih grupa na ovim prostorima.

– U taj prostor se ulazi spreman i siguran da je ono što radiš, ono što publika voli i cijeni. Mi smo uvijek držali do naše publike, isto koliko i do naših pjesama. Kada smo osjetili da smo spremni za nastup u Areni Pula, u nju smo ušli sigurni i sretni i to su svi osjetili. S obzirom na našu povezanost sa Splitom i mnogobrojne nezaboravne koncerte koje smo održali u Splitu, odlučili smo da je druga stanica naše 2u1 turneje upravo Spaladium Arena. Ona zadovoljava tehničke zahtjeve naše produkcije koja će tjedan dana pripremati pozornicu i sve ostalo potrebno za show.- rekli su članoviParnog valjka.

Parni valjak, spremniji no ikad, dolazi u Split, u Spaladium Arenu, 19.11.2016. !

Pojačani s gostima, saksofonistom Igorom Geržinom i Cordas Quartet, Parni valjak obećaje koncert o kojem će se, sigurni smo, još dugo dugo pričati.
Svakako budite dio ovog glazbeno – scenskog događaja i svoje ulaznice nabavite na vrijeme jer bliži se 19.11., dan druženja.

http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/parni-valjak-split-spaladium-arena-441870/event.html

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com