CZOR Imotski donosi novosti iz projekta “Umrežimo se – protiv korupcije”

Centar za održivi razvoj Imotski donosi nove obavijesti o aktivnostima u projektu “Umrežimo se – protiv korupcije” te vijesti vezane uz temu korupcije, javne nabave i javnih politika.

  1. Uskok je pokrenuo istragu i zatražio istražni zatvor za benkovačku sutkinju i vlasnicu agencije za nekretnine koja je sutkinji navodno davala mito te ju poticala na zlouporabu položaja i ovlasti. Više vidjeti ovdje.
  2. Crowdfunding kampanja udruge Naš Hajduk-nogomet kao sredstvo borbe za viši stadij transparentnosti? Više vidjeti ovdje.
  3. Partnerstvo za društveni razvoj (PSD) je predstavio rezultate istraživanja procjene korupcije za Hrvatsku 2016. Istraživanje je pokazalo da korupcija i dalje predstavlja veliki problem u Hrvatskoj. Više vidjeti ovdje.
  4. Imovinska kartica premijera Andreja Plenkovića objavljena je na stranicama Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, kao i drugih državnih dužnosnika. Više vidjeti ovdje.
  5. Falsifciran potpis Bernardice Juretić? Sindikat socijalne skrbi kazneno će zbog, kako tvrde, falsifikata prijaviti nepoznatu osobu iz Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Više vidjeti ovdje.

Ostale novosti i informacije možete pratiti na poveznici Umrežimo se – protiv korupcije te portalu projekta.

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com