Dan Obrtničko-industrijske škole svečano obilježen

Dan Obrtničko-industrijske škole iz Imotskog i ove je godine svečano obilježen .Dana 16.11.2012. godine Žalbeno vijeće Haškoga suda oslobodilo hrvatske generale Antu Gotovinu i Mladena Markača svih optužbi, a upravo zbog te  činjenice Obrtničko-industrijska škola u Imotskom spomenuti je datum odabrala za dan obilježavanja svoje škole.

dan-obrtnicko-industrijske-skole-imotski-2

U prepunom školskom atriju, učenici i djelatnici škole zajedno uživali u kvalitetnom, zanimljivom i nadasve zabavnom programu. Program  je otpočeo  Lijepom našom i minutom šutnje za sve poginule i umrle hrvatske branitelje te sve poginule i preminule učenike i djelatnike ove škole.Nakon minute šutnje, nazočnima se  prigodnim pozdravnim govorom obratio v.d. ravnatelja Obrtničko-industrijske škole u Imotskom, Nediljko Biočić, prof.

dan-obrtnicko-industrijske-skole-imotski-3

U programu su sudjelovali učenici  svih zanimanja: ugostitelji (kuhari i konobari), frizeri, prodavači, vozači te sva elektro i strojarska zanimanja.

Razredno odjeljenje učenika s teškoćama u razvoju također je sudjelovalo u svim aktivnostima svečanog programa.Prigodna natjecanja, kviz općeg znanja, recitacije, revija frizura, degustacija jela i pića mladih ugostitelja, razni glazbeni brojevi, sportski susret, vješto rukovanje mažoret štapom i hulahopom, bili su popraćeni neprekidnim pljeskom gledatelja.

dan-obrtnicko-industrijske-skole-imotski-4

Pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i sporta, i  dojučerašnji ravnatelj ove škole,prof.Momir Karin  prigodnim dopisom, čestitao je učenicima i profesorima Dan škole.

dan-obrtnicko-industrijske-skole-imotski

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com