Književna večer posvećena Tinu Ujeviću

U povodu 61. obljetnice smrti velikog Tina Ujevića,mladi Imoćani dostojanstveno su  je obilježili lijepom književnom večeri.Sinoć u organizaciji aktivne udruge mladih Kum iz Prološca ,te  dramske udruge Proložac održan je susret uz Tinovu poeziju u izvođenju  poznatih imotskih pjesnika i recitatora.Tinove pjesme  čitali su Ante Šućur,Ante Žužul Marinović,Ana Leko,Marijan Grbavac Mirić,Ana Leko,te Josipa Rimac-Vlajčić,uz glazbenu pratnju glazbenika Darka Karina.

knjizevna-vecer-tin-ujevic-1

U lijepom ambijentu „ uz čašicu pića i dim cigareta“ brojni mladi,ali i stariji posjetitelji uživali su u interpretaciji Tinove poezije.

-Oduševljeni smo i mi iz organizacije,a kako vidim i oni koji su nas došli slušati.Čini mi se da je i izbor ljudi ,što pjesnika, što glumaca,bio pun pogodak,jer je pljesak posjetitelja sve rekao.Ova večer samo nas je potakla da razmišljamo o češćem druženju,ne samo uz Tinovu poeziju,već i uz pjesme i odlomke iz bogatog opusa mnogih hrvatskih književnika.Imotskom je ovo, vidjelo se to, potrebno, riječi su Tonija Garca iz udruge mladih Kum iz PRološca.

knjizevna-vecer-tin-ujevic

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com