Športsko ribolovno natjecanje u Prološcu

ŠPORTSKO RIBOLOVNI SAVEZ SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE  i ŠRD “ŠARAN” PROLOŽAC dana 17. prosinca 2016. godine  (subota)na jezeru

Prološko blato organiziraju pojedinačno športsko ribolovno natjecanje u disciplini SPIN – Lov predatora s obale umjetnim mamcima.

Propozicije na ovom natjecanju temelje se na odredbama zakona o slatkovodnom ribarstvu kojima je propisano da se sve ribe ulovljene prilikom održavanja športsko ribolovnog natjecanja nakon mjerenja neozlijeđene vračaju u vodu.

Istim je zakonom propisano da odobrenje za održavanje natjecanja organizatoru izdaje Hrvatski športsko ribolovni savez, i stoga ovlaštenik ribolovnog prava ŠRD “ŠARAN” PROLOŽAC obavještava sve športske ribiče da za vrijeme trajanja športsko ribolovnog natjecanja na vodama Prološkog blata nije dozvoljen ribolov članovima ovog športsko ribolovnog društva koji posjeduju godišnju ribolovnu dozvolu kao ni ostalim ribičima koji posjeduju dnevnu ribolovnu dozvolu za športski ribolov na vodama kojima gospodari ŠRD “ŠARAN” PROLOŽAC.

Okupljanje sudionika na natjecanju predviđeno je u 08,00 sati kod benzinske postaje Petrol u Donjem Prološcu.

Prijave natjecatelja primat će se od 08,00 do 09,30 sati u prostoriji kod sjedišta ŠRD “ŠARAN” PROLOŽAC koja se nalazi pokraj samog mjesta okupljanja.

Kotizacija za ovo natjecanje otvorenog karaktera je 50,00 kuna po svakom prijavljenom natjecatelju.

Početak natjecanja je u 10,00 sati a završetak u 14,00 sati.Također organizator će dodijeliti priznanja za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto kao i za ulov najveće ribe. Predviđene su i prigodne nagrade iz donacije.

Svim natjecateljima želimo ugodan provod i što bolji uspjeh u športskom ribolovu na vodama Prološkog blata uz ribički pozdrav,

BISTRO,stoji u obavijesti Športsko ribiolovnog saveza naše županije

Foto: Internet 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com