Hajdukov Ante Erceg dodijelio nagrade na turniru mladih u Prološcu

Nedjeljnom završnicom okončao se tradicionalni deseti malonogometni turnir mladih Imotske krajine koji se i ove godine igra SportSkoj dvorani u Prološcu. Pokrovitelj ovogodišnjeg turnira je Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović. U 10 dana turnira sudjelovalo je gotovo 400 igrača koji su se natjecali u tri kategorije.

Najboljim ekipama nagrade je dodijelio nogometaš Hajduka Ante Erceg koji je tu prigodu iskoristio  za druženje sa navijačima Hajduka iz Prološca i cijele Imotske krajine. U izjavi za lokalne medije Ante  Erceg je rekao kako mu je drago da se ovoliko puno djece i mladih želi baviti nogometom. „Vjerujem da će neki od njih za koju godinu biti dio našeg kluba kao igrači“ – zaključio je Erceg zahvaljujući se pozivu organizatora turnira Udruzi mladih KUM PROLOŽAC.

Izaslanik Predsjednce Republike Ante Šošić, inače dožupan Splitsko-dalmatinske županije, pozdravio je okupljene gledatelje i najavio podršku ovim i sličnim manifestacijama i aktivnostima čiji je cilj aktivno uključivanje djece i mladih u sport.

Dodajmo na kraju da je Društvo prijatelja Hajduka u sklopu završnice turnira organiziralo učlanjenje u Hajduk što su mnogi posjetitelji iskoristili.

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com