Toni Garac HSLS-ov kandidat za načelnika općine Proložac

Bliže se lokalni izbori, a samim time počeli su stranački i međustranački pregovori o mogućim kandidatima. HSLS je poslao priopćenje za medije u kojem je jasno odlučeno kako će njihov kandidat za načelnika općine Proložac biti Toni Garac, donedavni predsjednik Mladih hrvatskih liberala. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Izvršni odbor HSLS-a Proložac donio je odluku i odlučio da na sljedeće lokalne izbore, koji će se ove godine održati u svibnju, ide sa svojim kandidatom za načelnika Općine Proložac. Bit će to Toni Garac, istaknuti aktivist na društvenom polju, jedan od vodećih ljudi udruge mladih iz Prološca i donedavni predsjednik HSLS-ovog stranačkog pomlatka na razini Hrvatske.

U obrazloženju svoje odluke Toni Garac je istaknuo kako se „dosadašnji način vladanja, netransparentnosti i začahurenosti potrošio te kako nakon 25 godina vrijeme promjena dolazi“. Proložac može puno bolje, uvjeren je Garac te pritom naglasio kako je otvoren za razgovore sa svima koji priželjkuju promjene.

HSLS će zajedno sa svojim kandidatom voditi konstruktivnu i pozitivnu kampanju pa od drugih političkih aktera očekuje nadmetanje idejama i programima.”

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com