HDZ Imotske krajine proslavio 27. obljetnicu

U povodu 27. obljetnice utemeljenja HDZ-a za Imotsku krajinu u subotu pred večer u kino dvorani u Imotskom održan je veliki skup.Puna dvorana,i vrlo jaki “sastav” Hdz-a i Vlade došao je na ovu značajnu obljetrnicu.Bili su predsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković,potpredsjednik Vlade i ministar Branitelja general Damir Krstiević,potpredsjednik Sabora i podpredsjednik HDZ-a Milijan Brkić,ministar zdravstva dr.Milan Kujundžić,ministar graditeljstva Lovre Kruščević,predsjednik županijskog HDZ-a Ante Sanader,župan i dožupan Zlatko Ževrnja i Ante Šošić,te zamjeniciravnatelja u ministarstvu obrazovanja prosvjete i športani mirovinskog opsiguranja Momir Karin i nte Babić,te brojni drugi gosti iz susjednih gradova i općina.

Na skupu su govorili Josip Trava Lešina, Ante Sanader,Zlatko Ževrnja,Milijan Brkić,dr.Milan Kujundžić, general Damir Krstičević i Andrej Plenković.

Ističemo svakako  konkretno obećenja dr.Milana Kujundžića o gradnji bolnice u blizini Zagvozda za koju je ministar izjavio da se već rade projekti i prikupljaju novci.Također u tijeku su i predradnje za projekte oko izgradnje nove trase Imotski – Zagvozd te uređenje stacionara u Imotskom.

U svom govoru predsjednik Plenković čestitao je Imoćanima važnu obljetnicu,ali i spomenuo velike zasluge branitelja s područja Imotske krajine za slobodu Hrvatske.

-Došli smo vam čestitati,ali i poslati vam poruku.U prvom redu i čestitke novom kandidatu za gradonačelnika Imotskog Ivana Budalića.

Čuo sam vaša ključna pitanja za razvoj Imotske krajine.Razumjeli smo vaše poruke i uvjeravam vas da ćemo realizirati sva obećanja za Imotsku krajinu.Jučer sam bio u Davosu sa brojnim uglednicima i čelnim ljudima više od pedeset zemalja.No to me nije spriječilo da već danas budem u Imotskom i to vam je jasna poruka da i ja i Vlada mislimo ozbiljno.Ovo što je istaknuo ministar Kujundžić to ćemo i realizirati, istaknuo je Plenković.

Prije samoga svečanog skupa Andrej Plenković sa suradnicima bio je na zajedničkom zatvorenom sastanku sa čelnim ljudima imotske lokalne samouprave,a posije je položio vijenac i upalio svijeće na spomen križ na Topani.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com