HSLS Imotski podržava Josipu Rimac Vlajčić za novu ravnateljicu POU-a

HSLS Imotski poslao je priopćenje za medije u vezi izbora ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta. Ne slažu se s odlukom Upravnog vijeća te će na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća podržati Josipu Rimac Vlajčić, protukandidatkinju sadašnje v.d. ravnateljice Ankice Jukić.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Na večerašnju sjednicu GV Imotskog, bez prethodne najave, vijećnicima je predočena odluka Upravnog vijeća Pučkog otvorenog učilišta o imenovanju Ankice Jukić novom ravnateljicom. Ovu odluku Upravnog vijeća treba potvrditi GV Grada Imotskog. Na zahtjev oporbe, budući vijećnici nisu imali uvid, zatraženo je da se o ovome raspravlja na sljedećoj sjednici što je vladajuća većina prihvatila.

Vijećnica HSLS-a Maja Vican, vijećnik Ivica Kukavica, vijećnik Luka Mršić i vijećnik HSP-a Ranko Topić će na sljedećoj sjednici GV glasovati za izbor Josipe Rimac Vlajčić za novu ravnateljicu Pučkog otvorenog učilišta. Josipa Rimac Vlajčić diplomirani je novinar, ima bogato iskustvo rada na lokalnom radiju, aktivna je u području kulture Grada Imotskog i Imotske krajine, u svojoj natječajnoj prijavi dobila je brojne preporuke udruga i institucija te zbog svega navedenog držimo da je najbolji izbor za novu ravnateljicu.

Poštujemo dosadašnji rad gđe Ankice Jukić i njenu obrazovanost (dipl.pravnik) i zbog toga smatramo da bi se gđa. Jukić trebala zadržati na sadašnjem radnom mjestu kao pravni savjetnik novoj ravnateljici Josipa Rimac Vlajčić koja je po našem mišljenju najbolji izbor za kulturni i društveni život našeg Imotskog.”

Priopćenje je potpisala Maja Vican, predsjednica HSLS-a Imotski.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com