Imoćanka na Europskom taekwondo prvenstvu klubova

Stela Kavelj iz Taekwondo kluba Imotski nastupila je u kategoriji do 53 kilograma na Europskom prvenstvu klubova koje se održalo u Antaliji (Turska).

Zbog sistema ždrijebanja u kojem niže rangirani natjecatelji u prvim kolima nastupaju protiv najviše rangiranih, Stela se kao “nova“ seniorka borila protiv Azerbajdžanke Patimat  Abrakove s kojom se srela i prošle godine na President kupu u Bonnu. Od tada je Azerbajdžanka dodatno podebljala svoj popis postignuća osvojivši srebro na Europskom prvenstvu i broncu na Olimpijskim igrama u Riju. Iako je u Bonnu Stela uspjela odvesti borbu u dodatnu rundu gdje se Abrakova izvukla na zlatni bod, ovaj put Azerbajdžanka je znala što je očekuje tako da je konačan rezultat bio naizgled sigurnih 6:11. Stela je ipak  imala svojih prilika. 15 sekundi prije kraja dobila je udarac u glavu koji bi je doveo na samo bod zaostatka, ali elektronski sustav bodovanja nije reagirao.

Stelu već u utorak čeka popravni ispit. U istom gradu održat će se Turkish Open G2, turnir na kojem ima priliku skupiti svoje prve bodove u novoj natjecateljskoj sezoni.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com