3 medalje za TKD Imotski na Knin Open-u

Pred oko tisuću gledatelja u subotu je, u sportskoj dvorani kninske Srednje škole Lovre Montija, na ukupno devet borilišta održan Knin Open 2017. i Limač Open 2017., međunarodno natjecanje u taekwondou na kojem su nastupila 633 natjecatelja iz 59 klubova iz tri države: Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine.

Ovo je prvi u seriji turnira koji donose bodove za plasman na juniorskoj nacionalnoj rang ljestvici. Natjecanje je organizirao Taekwondo klub DIV Knin povodom svog 20. rođendana, a otvorio ga je predsjednik Hrvatskog taekwondo saveza Anto Nobilo izrazivši divljenje uspjesima kninskoga kluba zbog čega je, kako je rekao, upravo u Kninu započelo bodovanje za Nacionalnu rang listu za juniorske uzraste koje je po prvi put uvedeno ove godine.

Taekwondo klub Imotski predstavljala su 4 natjecatelja: mlađi kadeti Lea Grdešić i Josip Katanušić, kadet Marko Grbešić te junior Dario Mršić. Uspješan dan imala je Lea Grbešić u kategoriji do 33 kg. Ostvarila je dvije pobjede, ali porazom u finalu osvojila je srebrnu medalju. Vrlo dobre borbe imali su Marko Grbešić i Dario Mršić koji su poraženi u polufinalnim borbama te se okitili brončanim odličjem.

Idući vikend seniorke Taekwondo kluba Imotski očekuje G1 Slovenia Open koji će se održati u Mariboru.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com