10. Tjedan psihologije u Imotskom

U organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore, u Hrvatskoj se održava 10. Tjedan psihologije od 20. do 26. veljače 2017.g koji će se obilježiti različitim događanjima i aktivnostima diljem Lijepe naše.

Tim povodom će  u Pučkom otvorenom učilištu Imotski radionicu pod temom „Od anarhije do kohezije“ održati psiholozi Anamarija Lončar i Denis Jurišić danas, 21. veljače, s početkom u 18 sati. 

Tijekom radionice nazočni će biti upoznati s formiranjem tima i prednostima timskog načina rada te će psiholozi na pristupačan način pružiti priliku sudionicima stjecanje iskustva formiranja tima.

Uz to vršit će se i mjerenje raspoloženja koje se provodi u cijeloj Hrvatskoj na inicijativu članova stručnog razreda za kliničku psihologiju HPK i gdje u Tjednu psihologije sudjeluje cijela Hrvatska zajedno.

Podsjetimo, Tjedan psihologije prvi put je organiziran 2008.g. u sklopu obilježavanja 55. obljetnice Hrvatskog psihološkog društva. Odaziv je bio iznenađujuće dobar te je velik broj psihologa pokazao entuzijazam i motivaciju kako bi psihologiju približili i predstavili zajednici u kojoj žive. Aktivnost se nastavila i sljedećih godina je tako prošle godine 9. Tjedan psihologije imao uključenih preko 500 sudionika, s preko 800 događanja na oko 350 lokacija u 89 hrvatskih gradova i mjesta, piše psihologija.hr. Imotski je bio jedan od njih.

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com