Imotski učenici najbolji na Međužupanijskom natjecanju elektroinstalatera

Obrtničko-industrijska škola u Imotskom, u petak, 24. veljače, bila je domaćin Međužupanijskog natjecanja mladih elektroinstalatera.

Najbolje rezultate ovog natjecanja, uz vidljivu prednost u znanju i stručnosti, ostvarili su Nediljko Karin i Ivan Bašić.

Najveći broj bodova i prvo mjesto među mladim elektroinstalaterima osvojio je učenik Obrtničko-industrijske škole u Imotskom Nediljko Karin.

Izvrsno drugo mjesto na Međužupanijskom natjecanju elektroinstalatera pripalo je Ivanu Bašiću, također učeniku škole domaćina.

Za ovakav uspjeh imotskih srednjoškolaca te njihov plasman na Državno natjecanje  koje će se održati u Zagrebu, zaslužan je i njihov mentor,  profesor Hrvoje Čuljak.

Svim sudionicima Međužupanijskog natjecanja mladih elektroinstalatera, ravnatelj Obrtničko-industrijske škole u Imotskom,  Nediljko Biočić, prof., uručio je prigodne nagrade.

Prigodom ovogodišnjeg Međužupanijskog natjecanja u zanimanju elektroinstalater održano je zanimljivo predavanje vezano uz dobrobiti korištenja LED rasvjetnih proizvoda.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com