Mladež HDZ-a predstavila kandidate za imotskog dogradonačelnika

Magistar elektrotehnike Milan Zdilar drugi je kandidat za dogradonačelnika grada Imotskog  iz redova HDZ-a na slijedećim lokalnim izborima.Aklamacijom je to potvrđeno na skupu mladeži HDZ-a grada Imotskog održanom u dvorani Pučkog otvorenog učilišta.Drugi kandidat je poznati pedijatar dr.Vice Čikeš.Obrazlažući  kandidaturu predsjednik mladeži HDZ-a Imotskog Stipe Mandić istaknuo je  kako će Zdilar i Čikeš svojim znanjem,stručnošću i ugledu doprinijeti uz kandidata za gradonačelnika Ivana Budalića jednom boljem Imotskom sutra,uvjeren u sigurnu pobjedu njegove stranke na izborima.

-Mi ćemo prema prognozama ostvariti pobjedu i višu od 8o posto,a vjerujem da će me ovi mladi ljudi,ali i naš kandidat za gradonačelnika  Ivan Budalić dostojno zamijeniti i nastaviti započeti posao  za bolje sutra našega grada, istaknuo je trenutačni gradonačelnik i predsjednik HDZ-a Imotskog Ante Đuzel.

Na skupu su nazočnim mladim članovima i simpatizerima Hdz-a  govorili i dožupan Ante Šošić  obećavši punu potporu županije razvoju Imotskog i Imotske krajine,te  predsjednik mladeži HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije Ante Bačić.

-Ovo je za mene kao mladog čovjeka i člana HDZ-a priznanje,ali vjerujte i velika obveza.Ako mi pomognete da svi zajedno započnemo raditi za dobrobiti našega grada,onda će moja funkcija biti djelotvorna.Zato vas, posebno mlade,obrazovane i sposobne ljude molim da dođete kod nas, ,ali i sve one kojima je grad Imotski pri srcu,da nam dajete sugestije,prijedloge,jer ćemo samo zajednički stvoriti bolji i ljepši Imotski.Dobrodošli u novi HDZ grada Imotskog, istaknuo je novoizabrani kandidat za dogradonačelnika iz redova mladeži. mr. Milan Zdilar.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com