Još jedno zlato za Taekwondo klub Imotski s prvenstva Hrvatske

Protekli vikend u zagrebačkoj dvorani „Trešnjevka“ održano je seniorsko U-21 prvenstvo Hrvatske u taekwondou. Drugu godinu zaredom domaćin natjecanja bio je Taekwondo klub „Metalac“.

Taekwondo klub Imotski predstavljale su Stela Kavelj, Matea Kolovrat i Marta Šimunović.

Stela je prvo kolo bila slobodna, u drugom je pobijedila Luciju Polović iz Duge Rese, dok je u finalnoj borbi pobijedila Lauru Ćoso iz Gusara. Ovo je Steli druga zlatna medalja od dva nastupa na U-21 prvenstvima Hrvatske, a ukupno 23. medalja za T.K. Imotski s prvenstava Hrvatske od osnutka kluba.

Matea Kolovrat nastupila je u kategoriji do 57kg. Prvo kolo je bila slobodna, dok je u drugom kolu poražena od Lucije Domić iz splitskog Marjana, kasnije pobjednice kategorije.

Marta Šimunović nastupala je u kategoriji do 49  kg. Prvo kolo donijelo joj je vrlo kvalitetnu natjecateljicu, nekadašnju viceprvakinju svijeta. Marta je odradila dobru borbu, ali nije uspjela doći do pobjede.

Taekwondo klub Imotski  okreće se organizaciji XI. Memorijalnog taekwondo turnira „Josip Jović“ koji će se održati 1. travnja te seniorskog Prvenstva Hrvatske koji se organizira 2. travnja. U tijeku su pripreme za ova dva važna natjecanja gdje će naši natjecatelji nastupiti na domaćem terenu.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com