Sažetak tijekom proteklog vikenda na području PU Splitsko-dalmatinske

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave Splitsko-dalmatinske zabilježene su dvije prijetnje, deset oštećenja tuđe stvari, dvanaest teških krađa i šest krađa.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa zabilježeno je šesnaest prometnih nesreća, od kojih sedam s materijalnom štetom. Šest osoba je teško, a deset ih je lakše ozlijeđeno.

Tijekom vikenda (s petka na subotu i sa subote na nedjelju) na prometnicama PU Splitsko-dalmatinske provedena je akcija u prometu, s naglaskom na prekršaje prekoračenja brzine i upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola. Tom prilikom sankcionirana su ukupno 92 prekršaja, od kojih se 46 odnosi na upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, a 19 na prekoračenje brzine.

Pored navedenog, a sukladno najavi, u nedjelju, 19. ožujka, od 15 do 20 sati, provedena je ciljana akcija u prometu, kojom prilikom su policijski službenici kontrolirali ukupno 428 vozila. Zabilježeno je i sankcionirano 199 prekršaja. Od ukupnog broja, 150 prekršaja se odnosi na prekoračenje brzine, 19 na nekorištenje sigurnosnih pojaseva u vozilima, 9 na korištenje mobitela za vrijeme vožnje i 5 na nepropisno pretjecanje, prenosi PU Splitsko-dalmatinska.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com