Počeo je 7. Sajam vjenčanja

SPONZORIRANI ČLANAK

Počeo je 7. Sajam vjenčanja otvorivši svoja vrata za sve posjetitelje jutros u 10 sati.

Kao i svake godine do sada, Sajam ima i humanitarnu notu, stoga svi posjetitelji svoju ulaznicu mogu kupiti na info pultu Sajma po cijeni od 2 KM, čiji prihod od prodaje organizatori doniraju u humanitarne svrhe. Ove godine sredstva idu za Udrugu “Susret” iz Čitluka.

Udruga “Susret” okuplja mnogu djecu, njihove roditelje te brojne prijatelje i volontere, a vodstvo Udruge i članovi skupštine aktivno sudjeluju u raznim akcijama prikupljanja i pružanja pomoći te olakšavanja života djeci s posebnim potrebama i njihovim obiteljima..

U toku prvog dana Sajma, osim bogate ponude izlagača i odličnih prilika za dogovoriti usluge za vjenčanja po nešto povoljnijim cijenama od onih standardnih, posjetitelji će moći pogledat i mnoštvo zbivanja na središnjoj pozornici Sajma: dnevnu modnu reviju, cvjetnu radionicu, poslušati savjete frizera i vizažista te si pribilježiti upute profesionalaca kad je u pitanju organizacija vjenčanja.

U 20 sati održat će se Gala humanitarna modne revija koja je otvorena za sve posjetitelje. Humanitarnu reviju, osim manekenki i manekena, nosit će i osobe iz javnog života. U voditeljskim ulogama pojavit će se glumica Ornela Vištica i poznati kantautor Miroslav Škoro koji će zabaviti posjetitelje i sa nekoliko svojih hitova. Anica Kovač, Antonija Šola, Gabriela Kjluče, Igor Cukrov i Zvezdana Stojaković  samo su  neka od poznatih imena koja će ovom prilikom prošetati pistom u ulozi manekenka i manekena. Vatrometom, u izvedbi Mirnovec pirotehnike, bit će završen program prvog dana Sajma.

Za sve one koji će  možda iz nekog razloga propustiti prvi dan Sajma, prilika za “popravni” bit će sutra-drugi dan, koji će također biti ispunjen ne ništa manje zanimljivom satnicom događanja. Zanimljivosti i ostale informacije o Sajmu vjenčanja možete pratiti na Facebook stranici Sajma: https://www.facebook.com/sajamvjencanjabih/

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com